Ingredientes
Champiñones pelados - cantidad al gusto
RELLENO:
1 zanahoría
3 champiñones pelados
1 pimiento rojo
1 aguacate
1 diente de ajo
hierbas frescas - yo utilicé eneldo
cúrcuma fresca
pimienta cayena fresca / chilli
especias al gusto - p. ej. comino, curry
Preparación
1. Limpiar los champiñones - separar el sombrero del tallo. Los tallos se pueden aprovechar para hacer el relleno. Los sombreritos guardamos.
2. En la procesadora de alimentos procesar/triturar pulseando todos los ingredientes de relleno hasta obtener una salsa cremosa con trocitos.
3. Rellenamos los sombreros de champiñones.
Nota: Si los champiñones no son vuestro ingrediente favorito, podéis rellenar p. ej.: tomates, calabacines o preparar unos tacos crudos de hojas verdes.. - en todos casos queda delicioso!
Buen provecho!
-------------------------------
RAW PLNĚNÉ ŽAMPINY
Kuchyňské náčiní: food procesor
Ingredience:
Oloupané žampiony - libovolné množství
NÁPLŇ:
1 mrkev
3 žampiony (nebo jen nožky)
1 červená paprika
1 avokádo
1 stroužek česneku
(čerstvý hrášek / kukuřice)
čerstvé bylinky - já jsem použila kopr
čerstvá kurkuma
čerstvý kajenský pepř / chilli
další koření dle chuti - např. kmín, kari,...
1 avokádo
1 stroužek česneku
(čerstvý hrášek / kukuřice)
čerstvé bylinky - já jsem použila kopr
čerstvá kurkuma
čerstvý kajenský pepř / chilli
další koření dle chuti - např. kmín, kari,...
Příprava
1. Očistíme a oloupeme žampiony - oddělíme nožičky od kloboučků. Jsou-li (žampionové) nožky ok, můžeme je také zpracovat do náplně. Kloboučky dáme stranou.
2. Ve food procesoru zpracujeme pulzováním (krátkým mixováním s pauzama) všechny ingredience až do konzistence krémové pasty s viditelnými kousíčky.
3. Naplníme kloboučky.
Tip: Pokud žampiony zrovna nepatří mezi vaši nejoblíbenější surovinu, tak si můžete naplnit třeba rajčata, cukety / cuketové plátky nebo si připravit závitky ze salátu atd. - nabízí se tolik možností a úspěch máte vždy zaručen! Tak s chutí experimentujte! ;)
Dobrou chuť!
No hay comentarios:
Publicar un comentario